Z O E K M A C H I N E   EN   SURF HANDLEIDING...

 

 

   

 

S O R R Y !

 M A A R  D E  Z O E K M A C H I N E  
I S   T I J D E L I J K 
B U I T E N  G E B R U I K.


 

 

Klik op deze foto voor een vergroting!

MAAR SURFEN OP DEZE WEBSITE, HOE GAAT DAT PRECIES IN Z'N WERK?  Op de voorpagina staan korte omschrijvingen van alle onderwerpen. Het blokje tekst wordt afgesloten met een oranje onderstreepte opdracht Lees verder Als je daar op klikt, ga je rechtstreeks naar die bewuste pagina. Als je het hebt bekeken, kun je weer op Home klikken en kom je weer terug op de voorpagina. Home staat overal boven en onder op alle pagina's.

Ook staat op de home pagina deze knop:

Lees alles!

Deze knop leidt je door alle webpagina's van de site. (Bovenstaande knop werkt ook trouwens en brengt je naar het 1e artikel. Om vervolgens verder te komen moet je wel steeds weer onderaan de pagina's op Lees alles! klikken. De allerlaatste pagina is het Gastenboek.

 

DE FOTO'S.  Al sinds 2006 heeft Hank de beschikking over een fraaie fotopresentatie tool. Lightbox heet het. Er draait inmiddels een andere snellere, mooiere, variant op deze website; naam slimbox. Maar hoe werkt het?

Simpel; op alle nieuwere pagina's zie je een handje als je met je muis over een foto gaat. Als je op zo'n foto klikt, gaat het beeld over naar doorzichtig grijs. De pagina blijft op de achtergrond en een grotere versie van de foto staat voor je neus. Je kunt hem bekijken, maar je ook over de pagina blijven scrollen. Als je later weer op de foto klikt, is hij weer weg. Op de foto links kun je dit effect uitproberen.

DE WEBSITE is er mooier, toegankelijker en professioneler door geworden.  En oh ja;  er is nog één maar! Het effect werkt alleen als de GEHELE pagina gedownload is. Dat moment is daar als er links onderaan, naast 't IE logo, dit woord verschijnt:

Gereed

 

 DE MUZIEK. Vrijwel alle pagina's hebben korte muziekjes. Dat zijn eigen montages van Hank. Andere vragen worden beantwoord op de FAQ pagina. (Frequently Asked Questions oftewel veel gestelde vragen) Zit je vraag er niet bij; mail mij dan! Kan soms even duren, maar je krijgt gegarandeerd antwoord.

                              Met vriendelijke groet,

 

Lees verder 

 

 


Copyright © 2005 - 2016 Hank Dussen Productions, Oldelamer.